10.3.15

#2 Dija Dah 20

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Disebabkan birthday Dija hari tu masa cuti, baru sekarang sempat nak buat surprise untuk dia. Itu pun sebab masa keluar sesama dia berkenan dengan satu patung arnab ni, so aku dengan Aida pun dapat idea nak buat surprise sikit. Memang kalutlah tak prepare awal, main hentam je buat. Kebanyakan barang yang diguna pun apa yang ada dalam bilik je hahaha. Tapi mesti lagi best kalau Kakyong ada sobsobsob!

Taraaaa! Bertungkus lumus siapkan dengan Aida haha. Jaga Nada baik-baik tau dija!

Ohh sempatlah juga buat video sebelum turun bilik Dija. Memang jemah sangat aku dalam video ni hahaha. Ekslusif post kat sini je, tempat lain tak ada hehe. Pardon our kejemahan kahkahkah.

video



2 comments: