17.2.13

Majlis Perkahwinan Irine Nadia & Amirul

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Siapa tak kenal Irine Nadia Marcello kan... Seorang blogger femes yang bakal menjadi ibu. Heee iols pulak yang tak sabar nak tengok baby :p Walaupun majlis perkahwinan mereka telah berlangsung lebih kurang 8 bulan yang lepas, iols tetap nak share gambar perkahwinan dorang ni. Motif ? Sebab iols suka tengok dan mungkin boleh jadi inspirasi buat bakal-bakal isteri dan suami :) Kredit gambar sepenuhnya kepada blog sis Irine.





























Nak ni sangat-sangat...













Boleh ke buat duit poket guna iPhone ? Cubalah !

1 comment:

  1. tengok banyak kali pun tak jemu..

    suke tgk.heheheh :)

    ReplyDelete