20.8.14

#NadiahUlyaCafeHopping Cotton Craft

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Sebelum cuti hari tu dah buat pinky promise dengan U'lya nak cafe hopping. Mula je cuti haaaa apa lagi... Mula-mula buat research dulu lokasi kafe semua. (Kemain engkorang. Masa dalam asasi dulu tak ada pun nak buat research.)

Finally, kitorang pilih Cotton Craft sebagai kafe pertama. Sebab? Sebabnya masa tu Cotton Craft baru je buka dan U'lya terpikat sebab dia tengok kat instagram Cotton Craft, Che Ta dah datang hahaha.

14 April 2014
#NadiahUlyaCafeHopping

Cotton Craft yang mendapat sentuhan putih dan baby blue adalah sebuah kafe yang cozy dan comel. Yang penting, their food, SEDAP! Menu yang kami pilih hari tu boleh dikatakan a must-try lah sebab dicadangkan sendiri oleh barista.

Credit : Eat Drink KL

Credit : Eat Drink KL

Credit : the outing.

Credit : the outing.

Yes, we're foodies!



Mango Diao & Berry Sparkle

Lamb Swiss Burger. A must-try.

Chicken Chop. A must-try too!

Brownie with ice cream. Sangat sedap! Cair dalam mulut aummmm :D


Sedap sangat sampai dah habis makan pun pejam mata lol.

Cotton Craft
2-01-1, Presint Alami, Persiaran Akuatik, 40000, Shah Alam, Selangor, Malaysia.
Contact : 018 384 5090 / 012 439 3159
Instagram : @cottoncraft_
Facebook :
Cotton Craft
Website :
www.cottoncraftbytwist.com
Business Hours :
Monday - Sunday : 11am - 12am

Give a pair of wings to Peter Marvey and he will take you on a magical journey!

10 comments:

  1. salam. aloo comel ja serba biru :)) my fav colour :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknya kaler die! Teringin jugaj nk pegi, tapi Shah Alam. Jauhnye.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. boleh kenyang ke makan segitu.. hihi, mama tak cukup ni... tapi tempat memang lawa lah..

    ReplyDelete
  4. Amboi makanan dia.. melambai-lambai xD

    ReplyDelete
  5. cutenya..menarik.. ^_^ sedapnya menu2 dia..

    ReplyDelete
  6. hai.sy ingatkan awak nak cerita pasal kedai butik baju seab baca cotton a.k.a kapas heee..last pasal kedai makan heee...

    amboi bergaya sakan tu..pakai baju raya ker tu..? thnks sb ke blog cahayacinta salam kenal ya

    ReplyDelete
  7. sedapnya tgk makanan...hehe environment pun nmpk awesome! ;)

    ReplyDelete
  8. tengok air je dah terliuq,, :) belum lagi gmbar makann yg lain2 :)

    ReplyDelete
  9. cantik view restoran nih...cntik

    ReplyDelete