6.12.13

Contest SEO Eridy

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Rasanya lama juga tak join contest yang memerlukan entri di blog. Jadi, kali ni tergerak hati nak join Contest SEO Eridy. Macam best je, macam best je. Jemput singgah ke Blog Eridy ye.


Contest SEO Eridy ini memerlukan kepakaran dalam SEO. Tapi sayangnya, aku tak reti pun main SEO ni. Takpelah, mungkin dengan contest ni boleh mengajar aku bermain SEO dengan lebih baik di samping dapat berkenalan dengan rakan blogger lain.

Mana tahu rezeki aku ada dalam Contest SEO Eridy. Setiap orang ada rezeki masing-masing. Inshaallah, rezeki tak lari :)


Ingin memiliki Rainbow Al-Quran dan fish eye lens dengan harga yang murah?

25 comments:

  1. Assalamualaikum.
    good luck :)

    jemput join contest ni -> http://gadissirama-rama.blogspot.com/2013/12/1st-contest-join-like-share-and-win-by.html

    ReplyDelete
  2. Nice entry :) Datang BW dari contest yang sama :D

    Jom Terjah : Siapa Sebenarnya Eridy?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...anda pun join jugak. Apapun kita meriahkan contest ini ramai-ramai. Semoga berjaya. Jika ada rezeki tak ke mana. Insya Allah.

    ReplyDelete
  4. macam best je, rasa macam nak join..hhe

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen ..all the best ^_^

    ReplyDelete
  6. x pndai dan x reti pasal SEO ni..anyway, gud luck..thanks sebab sudi ajak join..x join kot yg ni..x reti..tapi kalo ada apa2 update nti boleh gtau tak?nk tau jugak SEO ni mcm mane..hehe

    ReplyDelete
  7. saya suka word rezeki tak akan kemana...semoga berjaya

    p/s: Salam blogwalking dari peserta-Contest SEO Eridy

    ReplyDelete
  8. jemput join segmen...

    http://suanazhar.blogspot.com/2014/02/segmen-rezeki-siapa-by-suana.html

    ReplyDelete