11.2.13

Gangnam Style [Jayesslee Cover]

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

I found something interesting and awesome ! Who knows about Jayesslee ? About Janice and Sonia ?

"...they created their first account under the name "Jayesslee". The name was their attempt to be clever - fusing both of their initials and spelling it out, "Jay" for J and "Ess" for S and "Lee" their surname."


Dorang berdua ni bukan sahaja cantik, tapi suara dorang pun sedap tau. Nahhhh I mean, merdu. Dorang selalu buat cover untuk lagu-lagu yang sedang femes dan meletop. Terbaru, dorang buat cover untuk lagu Gangnam Style.

For me, this is the best Gangnam Style cover ever ! And I love this one more than the real song. Kalau suka, bolehlah layan cover dorang yang lain di channel Youtube Jayesslee.


How good is your photography skill ? Join this contest now ! 

8 comments:

  1. gubah lagu pandai, muka cantik, suara sedap! best, sebab tak menyakitkan telinga bila dengar.. hehe

    ReplyDelete
  2. first time denga ! sedap lah suara die !

    ReplyDelete
  3. namee suka diorang !! cantik !! :D lepas tu cover diorang semua best ! suara lembut. mihih :)

    ReplyDelete
  4. @ciksengeh :D

    Kita pun first time dengar through cover dia yang gangnam style ni :D

    ReplyDelete