28.12.12

Tahniah Khairul Fahmi & Leuniey Natasha

بسم الله الرحمن الرحيم | السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Hari ini, 28 Disember 2012 merupakan hari pernikahan Apek & Leuniey. Siapa Apek ? Jangan menggedik ye. Bukan apek pasar malam atau apek pasar pagi, bukan bukan bukan. Ini Apek penjaga gol Harimau Malaya. Alaaa yang dulu ramai perempuan tergila-gilakan sangat tu. Yang pernah putus tunang dengan tettttttttt. Eh censored uolls hehe.

I just wanna share their pictures with uolls. Maybe sebab follow dorang dekat Instagram so tu yang rasa macam teruja sikit tengok gambar dorang. Lagipun maybe sebab Apek penjaga gol Harimau Malaya. Almaklumlah, tuan blog ni memang minat bola. K tak ada kena mengena.

Mula-mula, jom layan video dari LHMediaTv ni dulu. Kawe nak ghoyak kat mu ni, Leuniey molek do-oh ! Seriously, video ni cool gila ! :

Sekarang, layan gambar pre wedding pula dari The Photolicious :




Tibalah kepada gambar pernikahan. Kredit - BuahMulut, Ezuwan Ismail, Media Hiburan, BeautifulNara. :



Tibalah kepada gambar pernikahan. Kredit - BuahMulut, Ezuwan Ismail, Media Hiburan, BeautifulNara. :




Tahniah Apek & Leuniey ! Semoga kekal bahagia hingga ke syurga :)
Kampung Wellington gets a new facelift from PETRONAS !

7 comments:

  1. congrats, Apek and Leuniey. they do suit each other, and Leuniey was really beautiful in her wedding dress. :)

    ReplyDelete
  2. sgt cantik..smoga mereka brbhgia sllu.:D

    ReplyDelete
  3. semoga mereka berdua kekal hingga akhir hayat :-)

    ReplyDelete
  4. sama cantik ,sama padan :) semoga kekal hingga akhir hayat :D

    ReplyDelete